Medicina oriental

El nostre gabinet està especialitzat en el tractament de les malalties amb teràpies altament efectives i que no fan mal.

Aplicacions pràctiques de l’acupuntura

La medicina xinesa no s’enfoca cap a les malalties sinó cap a la mala salut, que es la que porta a emmalaltir. La medicina xinesa és, doncs, aplicable en tots els casos, sigui com a tractament fonamental, sigui com a complement d’altres teràpies.

Lifting natural

L’aplicació de l’acupuntura per finalitats estètiques és un bon exemple de l’utilització d’un remei tradicional per les necessitats de l’home i la dona moderns.

Quan es tracten punts d’acupuntura de la cara, ja sigui per acne o per alteracions de la visió, a més d’una acció beneficiosa sobre els trastorns, s’aconsegueixen efectes molt notables sobre l’aspecte de tot el rostre. És per això que es va pensar que, de la mateixa manera que la lliure circulació del qi pels canals, que és la salut, es reflecteix en una “bona” cara, l’acupuntura es podia aplicar directament al rostre amb finalitats estètiques.
Així, ja fa uns vint i cinc anys, es varen introduir als EUA tractaments específics d’acupuntura facial com a alternativa als tractaments quirúrgics d’estètica: van ser especialment ben rebuts pels qui treballaven amb la seva imatge, que en varen esdevenir els principals promotors.
Els tractament d’estètica amb acupuntura són encara més útils si se’ls compara amb els agressius tractaments que s’empren correntment, com el d’estirar i retallar la pell que sobra, o el de cremar les capes més superficials a fi d’eliminar les cèl·lules més envellides.

Medicina esportiva

La medicina xinesa és extraordinàriament ràpida i efectiva en el tractament i la rehabilitació de lesions relacionades amb la pràctica esportiva.
És, a més, una eina altament eficaç per millorar el rendiment i la concentració tant dels esportistes com dels equips. Com a metge de la selecció espanyola de waterpolo, el Dr. Masgrau fou pioner en emprar medicines alternatives en l’alta competició, i les segueix aplicant avui en esportistes d’elit.

Altres aplicacions

Menú